Μαρινάκης: «Αφιερωμένη στον φίλο μου Γιώργο Μαυροσκότη που ήταν Παναθηναϊκός» | Champions League & Ολυμπιακός

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αποψινού ματς, καθώς έφυγε από τη ζωή ο φίλος του Γιώργος Μαυροσκότης και σε αυτόν αφιέρωσε την πρόκριση των «ερυθρολεύκων».

«Σήμερα για μας, όπως είχα πει και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με μια ομάδα που είχε στην διάθεσή της πάρα πολλούς καλούς και ακριβούς παίκτες, οι οποίοι μας δυσκόλεψαν. Πιστεύω, όμως, πως όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, πάνω-κάτω με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε να προκριθούμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας από το ζευγάρι Πόρτο-Κράσνονταρ. Και οι δύο είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, ο Ολυμπιακός όμως, το έχω πει επανειλημμένως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μέχρι σήμερα και πιστεύουμε θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

 

Επειδή είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος, γιατί έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο, θέλω να αφιερώσω αυτή την πρόκριση και τη νίκη μας, σε ένα φίλο μου που χάθηκε πρόωρα, τον Γιώργο Μαυροσκότη. Αν και Παναθηναϊκός, του άρεσε να κερδίζουμε ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς, λόγω του ότι είμαι εγώ στην ομάδα. Σας εύχομαι καλές γιορτές και καλό Δεκαπενταύγουστο», ανέφερε χαρακτηριστικά.ΠΗΓΗ: gazzetta.gr